Blanes és candidata al premi Top Ciudades 2015

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En total hi ha 25 ciutats de menys de 60.000 habitants que aspiren a guanyar aquest reconeixement que organitza el portal de reserves online Hotel.Info.

A través del sistema de votació popular, els usuaris del portal escolliran quina és la ciutat amb més encant al marge de les grans capitals de ciutat, i per això s’ha escollit una sèrie de ciutats relativament petites però amb importants atractius turístics, com serien el nucli històric i els jardins botànics Marimurtra i Pinya de Rosa, en el cas de la ciutat blanenca.

Les votacions que serviran per escollir quina ciutat guanya el premi són totalment obertes al públic final, i s’allargaran fins d’aquí a una setmana, el 14 de juliol. Per afavorir les votacions, la plataforma proposa una mena de concurs entre els votants, ja que podran vals de regal valorats en 200€.

Aquesta oportunitat és gran valor per la població veïna, ja que el promotor del concurs és un dels portals de reserves més importants a nivell europeu, i en cas d’obtenir aquest guardó, la ciutat obtindria un excel·lent impuls a nivell turístic i promocional. Aques reconeixement otorgarà a la ciutat guanyadora un espai a la plataforma d’inspiració per viatges “City Moments”, amb articles que suggereixin plans per gaudir de la ciutat, fent un anàlisi de la seva oferta cultural, gastronòmica, de turisme familiar, entre altres.

A Catalunya opten a aquest premi 3 ciutatns, entre elles, Blanes i Sant Feliu, que són les dues destinacions de la Costa Brava que participen, mentre que n’hi ha encara una tercera; Cardona. La resta de poblacions es reparteixen arreu de la geografia espanyola, i entre les quals hi ha Ibiza, Segòvia, Calatayud o Ávila, entre altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics