Novetats a la fira d’estiu d’aquest cap de setmana a Malgrat de Mar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La més destacada de la nova edició de la fira malgratenca és que l’avinguda Bon Pastor acollirà per primera vegada el Happy Food Trucks, una ruta gastronòmica molt popular últimament en tota mena d’esdeveniments culturals i econòmics.

Es tracta d’un nou concepte d’oferta gastronòmica, que presenta la particularitat que els aliments són preparats en caravanes i furgonetes, sovint decorades de forma molt cridanera.

La gerent de Malgrat Turisme, organitzadora de l’esdeveniment, ha explicat que la iniciativa no s’havia fet mai a Malgrat, i que combinaran aquesta activitat amb l’oferta gastronòmica del municipi.

L’oferta gastronòmica del Happy Food Trucks oferirà menjar italià, mexicà, creperia, i dolços, entre altres. Aquesta iniciativa, arribada dels Estats Units, fa un recorregut per diferents municipis de Catalunya, entre ells, Malgrat. Aquesta degustació gastronòmica inclourà també oferta d’establiments del poble, així com actuacions musicals i animació infantil.

La Fira d’Estiu, una més de les que es fan al municipi veí, tindrà lloc dissabte i diumenge a l’avinguda del Bon Pastor des de les 17 h fins les 24 de la nit. Des de la cantonada amb el carrer de Sant Esteve fins al carrer Ramon Turró, hi haurà una 70a parades d’artesans i una 15a de caravanes. Entre el Ramon Turró i Fonlladosa, hi haurà el Happy Food Trucks i l’oferta gastronòmica local i a prop de la rotonda, hi haurà activitats per a la mainada amb tallers i inflables de 18 h a 21 h els dos dies. Al tram de la riera, entre Fonlladosa i Passada, hi haurà un circuit amb ponis, que també un funcionarà de 18 h a 21 h.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics