Cap de setmana de festa major al veïnat de Mas Reixach

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest cap de setmana el veïnat de Mas Reixach torna a celebrar la seva pròpia festivitat, que enguany arriba a la 8ª edició amb aquest format.

Les activitats començaran divendres, a les 7 de la tarda, amb una festa infantil on hi haurà activitats diverses, entre elles una gimcana amb diferents proves, ambientada en el món dels indis. A més a més, a partir de les 9 del vespre i fins les 11 de la nit, hi haurà el tradicional castell inflable, que es farà al parc de Mas Reixach.

Dissabte, l’associació de veïns de la urbanització palafollenca celebrarà el ja tradicional sopar popular, que comptarà amb la participació d’unes 300 persones, aproximadament. Es serviran dues llesques de pa amb tomàquet, embotit, tartaletes, i postre, gelat o pastís.

Com a novetat, una quinzena de noies d’entre 3 i 12 anys de Mas Reixach han preparat una exhibició de ball, tal i com explica la secretària de l’associació, Elena Carles.

També hi haurà música en directe, a càrrec del Grup Tritó, balls orientals, de la Polinèsia i Bollywood, amb l’associació de dansa Orientalia, i ball amb Juanito Consecuencias.

Elena Carles ha volgut convidar a tothom a la festa, una celebració pensada tant per la gent del barri com per gent del poble i dels voltants. La mateixa nit de dissabte hi haurà una pista americana d’inflabes, i servei de bar durant tota la nit la preus populars.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics