Malgrat de Mar acull el Congrés Comarcal d’ERC

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els representants comarcals del Maresme es reuniran aquest dissabte al Centre cultural que hi ha al centre de la població veïna per, entre altres qüestions, escollir els consellers nacionals, un total de 3, els que corresponen a la comarca.

A banda d’això també es tractarà la renovació de la Presidència de la Permanent comarcal, així com de les persones de la comarca que seran candidates a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

A finals de juny es va celebrar a Santa Susanna l’equip de consellers i suplents que treballaran des del Consell Comarcal de cara als propers quatre anys. Entre ells, hi ha com a consellers titulars la pinedenca Mònica Palacín i Xavier Pla, cap de llista del partit torderenc. Entre els suplents, el malgratenc Ricard Núñez i la representant de Santa Susanna, Meritxell Romero.

El congrés de demà arriba dos mesos després que la formació hagi recollit els millors resultats de la història a la comarca, on van passar a ser la força més votada com a resultat de les eleccions municipals del mes de maig.

Segons el partit, l’equip resultant de consellers i conselleres comarcals ha de treballar intensament per la captació de les necessitats dels pobles del Maresme, per millorar l’efectivitat dels serveis que ara ofereix el Consell Comarcal, per optimitzar la gestió de la institució i per replantejar el disseny i el funcionament de la mateixa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics