Nova jornada festiva i solidària en favor d’en Fran

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dissabte organitzen una nova trobada per ajudar la família d’en Fran, un nen de Sant Genís que pateix una malaltia rara anomenada Síndrome de Dravet, una síndrome epilèptica que afecta especialment els infants i que provoca un baix desenvolupament del llenguatge i de les habilitats motores, hiperativitat i dificultat de relació amb els altres infants.

El tractament d’aquesta malaltia suposa més de 1000 € al mes, i davant d’això el nostre municipi fa temps que està mobilitzat ajudant amb aportacions econòmiques de diferents activitats que han fet diferents entitats locals.

Per tal de recaptar diners per al tractament han organitzat una nova trobada, que es farà a la plaça de Poppi en un concert solidari que començarà a les 9 de la nit i s’allargarà fins les 3 de la matinada.

Quatre grups musicals posaran el seu granet de sorra a la causa d’en Fran. Són A cámara lenta, El globo, que es defineixen com un grup de pop rock espanyol,  la banda de pop-rock Gino Diamantini i el grup de pop flamenc D’Lujo, que ja van col·laborar amb en Fran a l’abril a la gran festa que es va fer a casa nostra.

A banda de les actuacions musicals, mentre duri el concert, hi haurà servei de bar, amb entrepans i begudes per col·laborar amb la causa.

En Fran també té un web explicatiu i des d’on també es pot col.laborar en el finançament del seu tractament. El web és ayudafran.com

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics