Blanes amplia l’oferta infantil per potenciar el turisme familiar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Una de les novetats que presenta l’oferta turística la ciutat blanenca és la posada en marxa dels Tallers Infantils, una activitat que s’ofereix cada diumenge a la tarda i que està pensada especialment per als visitants.

La iniciativa recull diverses modalitats per a l’entreteniment de la canalla, que podrà gaudir gratuïtament dels jocs i muntatges teatralitzats, ambientats en el món dels pirates.

Els tallers es duen a terme els diumenges a la tarda al Passeig de Mar, excepte els dos últims de juliol, que es faran a la Plaça dels Països Catalans, ja que coincideix amb els actes de la Festa Major de Santa Anna.

Aquesta programació busca complementar el Miniclub infantil, situat a la platja de S’Abanell i que funciona, de manera gratuïta, cada dia en torn de matí i tarda mentre duri la temporada d’estiu. Una altra de les novetats del miniclub és que incou una programació d’activitats a les tardes, des de les 5 i fins a 2/4 de 7, tres dies a la setmana.

Els dimarts es pot practicar aeròbic, els dijous zumba i els dissabtes, de manera fixa, se celebren festes de l’escuma.

És així, en part, perquè es busca que no sigui tan sols un parc lúdic amb inflables i altres jocs per la canalla, sinó d’un recinte on es fan diferents activitats per gaudir i fomentar la comunicació entre els participants sota la vigilància dels monitors que fan les tasques de dinamització del servei.

Tot i això, els nens i nenes han d’estar acompanyats en tot moment d’un adult que pot esperar-se, si ho prefereix, fora del recinte, o bé gaudir de la premsa internacional que hi ha al seu abast.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics