URGENT

El palafollenc Jordi Pedemonte és escollit conseller nacional d’ERC

Compartiu aquesta història

En total es van escollir tres consellers nacionals de la comarca, un d’elles, el palafollenc Jordi Pedemonte, que va ser regidor republicà a l’ajuntament de PLF durant el mandat 20017-2011. Els altres dos càrrecs van recaure en Toni Sànchez, de Vilassar de Dalt i Josep Maria Molins, d e Premià de Mar, qui ja va ostentar aquesta posició durant el darrer mandat polític.

Aquests van ser un dels càrrecs que es van decidir en el transcurs del congrés comarcal del Maresme, celebrat aquest cap de setmana passat a Malgrat de Mar.

Durant el congrés també es votar la presidència comarcal, que va recaure en la regidora pinedenca Mònica Palacín, que, de fet, va ser la única que va presentar candidatura per al càrrec i que va rebre un total del 95% dels vots emesos el passat dissabte. A partir d’ara, Palacín substiuirà l’actual alcaldessa de Canet de Mar, Blanca Arbell, que marxa després de poc més de tres anys.

D’altra banda, el també pinedenc  Pere Aragonès ha estat escollit, per unanimitat, candidat, en representació del Maresme, per a les properes eleccions al Parlament que tindran lloc el 27S.

En el transcurs d’aquest congrés comarcal es va vontar les cinc esmenes que el partit vol presentar a la jornada de debat que es farà el proper 25 de juliol al congrés nacional d’ERC.

 

Foto de portada: ERC Malgrat de Mar

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics