Tordera serà seu virtual del Liceu amb la projecció de La Traviata

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La proposta és projecte de manera simultània la coneguda òpera de Verdi La Traviata a 14 municipis diferents, entre ells Tordera on s’instal·larà una pantalla gegant a la plaça de la Concòrdia, al centre del municipi veí.

Aquesta iniciativa està inclosa en el programa d’activitats de commemoració dels 15 anys de la reobertura del teatre de la Rambla. La projecció del dia 18 de juliol coincideix amb la darrera funció de l’òpera que es farà a l’escenari del liceu i que es podrà veure en un total de 15 emplaçaments d’arreu de la geografia catalana.

Tot plegat respon a la voluntat d’acostar el Liceu a la ciutadania amb la finalitat de captar nous públics que podrien estar interessats en la programació habitual del teatre barceloní.

El Liceu a la fresca comptarà també amb la col·laboració de TV3, que retransmetrà l’espectacle a través del seu canal cultural, el 33. De fet, el canal difondrà la senyal per on s’emetrà simultàniament a totes les pantalles gegants que s’han apuntat a la iniciativa, i entre les quals hi ha les capitals gironina i lleidatana, Valls, Igualada, Cervera i Vielha, entre d’altres.

L’entrada a tots els emplaçaments que oferiran aquesta òpera és de lliure accés.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics