URGENT

En marxa les obres de remodelació al barri del Castell de Malgrat de Mar

Compartiu aquesta història

Els treballs, iniciats fa uns dies, estan inclosos en el Projecte d’Intervenció Integral del Barri del Castell tenen un cost de poc més de 100.000€ i s’allargaran aproximadament tres mesos.

Entre les actuacions que s’hi estan duen a terme, la millora de les escales del carrer de Paula Delpuig i Bonavista, que estan molt deteriorades i la seva condició irregular fa difícil caminar-hi. El que es busca és crear un itinerari fàcil i més segur per als vianants que passen per aquests dos carrers, però també està pensada per donar continuïtat a la futura urbanització de tot el sector.

A més, de la renovació de les escales també es substitueixen i milloren alguns serveis bàsics com la xarxa d’aigua potable a pressió, l’eliminació de creuaments aeris i palometes de façanes o la creació d’un canal de formigó per recollir les aigües superficials que baixen fins al carrer de Josep Caralt.

Les obres les porta a terme l’empresa Obres Ortuño OBOR SL, i costen poc més de 100.000€, un 13,5% menys del que es va pressupostar en la licitació del projecte. El termini d’execució previst per aquestes obres de millora és d’uns 3 mesos aproximadament.

 

Foto de portada: Ajuntament de Malgrat de Mar

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics