Aquesta setmana es posen a la venda les entrades per la Festa dels Empestats

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els mesos de juliol i agost són sinònims de festes majors als pobles del nostre voltant. A Malgrat de Mar ja fa temps que preparen una de les festes amb més èxit dels últims anys: la festa dels Empestats, que es durà a terme el proper 14 d’agost.

L’organització posarà a la venda les 550 entrades per assistir a aquesta ruta teatralitzada, al preu de 3€, i per adquirir-les caldrà anar al Centre Cultural a partir del divendres 24, quan es vendran en torn de tarda. El divendres posterior es vendran en el mateix horari. També es podran comprar els dissabtes 25 de juliol i 1 d’agost en torn de matí i tarda.

Mentrestant i per anar fent boca, els organitzadors han publicat un petit vídeo a les xarxes socials, on a banda d’informar de les dates en què es poden comprar les entrades per l’espectacle, també serveix per anar creant ambient i certa intriga sobre la temàtica d’aquest any, encara secreta.

Tot i que l’acte central es duu a terme el 14 d’agost, la festa dels empestat s’ha anat expandint, i aquest mes ja s’ha organitzat una conferència a l’Arxiu Municipal sobre la caça de bruixes a Catalunya, que va comptar amb la presència de l’historiador Agustí Alcoberro.

Els preparatius d’aquesta ruta teatralitzada nocturna van començar a principis d’any amb la redacció del guió, i després es va fer la convocatòria per trobar actors, actrius, figurants i voluntaris que ajudessin amb el maquillatge, l’atrezzo, el vestuari, etc.

La Festa del Empestats consisteix en una visita guiada nocturna que té com a objectiu explicar als assistents per què Malgrat de Mar té com a patró a Sant Roc, a qui la població va fer vot durant la pesta negra del s. XVII.

 

 

Foto de portada: fotograma del vídeo promocional

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics