URGENT

El nou accés al barri de Sant Lluís es començarà a fer al setembre

Compartiu aquesta història

El ple ordinari de divendres passat va aprovar amb els vots a favor de PSC, ICV, PP i C’s i l’abstenció d’ERC el projecte executiu de condicionament de l’accés al barri de St Lluís.

El regidor d’Urbanisme, Josep Rueda, donava més detalls sobre aquest projecte, reclam històric dels veïns del barri de St Lluís.

El projecte preveu la construcció duna rotonda per tal de millorar la qualitat urbanística del barri així com també disminuir la perillositat de l’accés actual, que es troba en una corba i amb un marcat canvi de rasant que dificulta la visibilitat.

El tècnic David Rodríguez, que ha redactat aquest projecte amb els tècnics de la diputació, explica que la diferència de cotes entre el principi de St Lluís i el Marineland, que es troba en un nivell inferior, i el pas dels autobusos han complicat la redacció del projecte.

En aquest mateix sentit, el regidor d’ERC Jordi Villaret preguntava si es fa necessària aquesta parada d’autobús, donada la proximitat amb una altra parada que hi ha a uns 50 metres en direcció Malgrat de Mar.

El projecte preveu diferents fases d’actuació, per tal de respectar al màxim la circulació i evitar fer talls a la carretera.

El projecte està subvencionat per la Diputació de Barcelona, que aportarà 206.000€ del cost total de l’obra, xifrat en 260.000€. D’aquesta manera, l’ajuntament haurà de fer una aportació econòmica de 54.000€.

Els tràmits per iniciar la contractació començaran aquest dijous, en una junta extraordinària.

El ple de divendres també va servir per aprovar la delegació de competències del ple en la junta de govern local, amb el vot en contra d’ ERC i PP i l’abstenció de C’s. La sessió es va allargar tres hores, de les quals tres quarts van ser dedicades als precs i preguntes dels partits polítics a l’oposició.

Entre altres temes, també es va presentar el nou secretari que substituirà el que hi havia fins ara. Serà Joan Ignasi Carles, vicesecretari de l’ajuntament de Blanes, i que s’incorpora com a secretari accidental al consistori municipal fins que  se’n trobi un de nou.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics