Detingut per encarar-se amb els Mossos d’Esquadra a Blanes

Els fets es van produir el passat dijous a quarts de quatre de la tarda al carrer Hospital de Blanes del municipi veí. Tot va començar amb una discussió violenta entre veïns, al replà d’un dels pisos.

La discussió va anar pujant de to, i fins i tot un dels veïns va resultar ferit lleu amb un tall a la barbeta perquè va picar contra la barana del replà com a conseqüència de l’empenta d’un altre veí. De fet, en un principi el ferit havia explicat als Mossos que l’havien atacat amb un ganivet, però després d’investigar el cas, no es va trobar cap arma. Una veïna va alertar els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de la situació, i tot va acabar amb un dels implicats detingut per atemptat contra agents de l’autoritat, ja que va plantar cara als policies que estaven investigant el cas.

Segons els Mossos d’Esquadra, les causes que van provocar la disputa encara es desconeixen, però els veïns s’insultaven i alguns havien donat coces a la porta d’entrada d’un dels habitatges.

Per tot això, els agents van identificar totes les persones implicades en la baralla. A més, van detenir un home, qui presumptament seria l’autor de l’agressió, per un delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat.

Aquesta no és la primera vegada que succeeixen fets similars – baralles o discussions entre veïns- en aquest bloc de pisos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics