Últimes places per anar a veure la coral Palatiolo a Montserrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El conjunt vocal farà per primera vegada una ofrena musical  en un dels monestirs més emblemàtics del nostre país: Montserrat. Segons ha explicat la directora del MiD, Sara Lozano, la coral palafollenca oferirà tres temes musicals. Per tal d’aprofitar al màxim aquest esdeveniment, estan preparant una sortida amb autocar oberta a tots els palafollencs, que es poden inscriure a l’activitat trucant al MiD, al telèfon 93.762.06.11 o per correu electrònic. De fet, segons informa l’organització, només queden un parell de llocs disponibles per omplir l’autocar, que té una capacitat de 40 persones. Tot i així, han explicat que si en el que queda de setmana s’hi apuntés molta més gent, existeix la possibilitat de canviar d’autocar i ampliar les localitats fins a la cinquantena.

La sortida, que inclou també una visita a la basílica de Montserrat, té un preu de 36€ per persona, i la sortida serà aquest diumenge al matí, a dos quarts de 8, i l’arribada al recinte està prevista cap a 2/4 d’11.

Després de l’actuació musical, que serà cap a les 12 del migdia, després de la tradicional missa que es fa els diumenges al monestir, es farà la visita cultural, després aniran a dinar al restaurant Monistrol i tornaran cap a casa.

Aquesta activitat servirà al conjunt palafollenc per tancar la temporada i celebrar el final de curs.

La coral Palatiolo actua a Montserrat dos anys després que ho fes, també per primera vegada, la cobla de Palafolls, que va oferir tres petits concerts en aquest màgic espai del nostre país.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics