Expliquen els Plans d’Autoprotecció de les Urbanitzacions palafollenques

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Mas Reixach, Mas Carbó i Ciutat Jardí disposen, com indica la llei, de Plans d’Autoprotecció, els PAU, uns documents que serveixen com a protocol d’actuació en cas d’incendi forestal, i que contenen mesures de prevenció davant aquestes situacions de risc i emergència.

La formació estava dirigida als integrants del cos de Protecció Civil de Palafolls, i es va dur a terme a la seu del cos de la Policia Local, el passat diumenge. Durant la formació, el caporal Francesc Igualador va repassar els Pau de les tres urbanitzacions palafollenques, tot explicant que quines són les mesures d’autoprotecció que s’ha d’adoptar per tal d’establir les actuacions amb mitjans propis dels quals disposen els cossos de seguretat palafollencs en cas d’una emergència.

Els PAU de les urbanitzacions de casa nostra recullen tres protocols bàsics. En primer lloc, complementar la vigilància la detecció i l’avís previstos en els plans. Després, organitzar els mitjans humans i materials disponibles per l’actuació en emergències per incendi forestal, fins l’arribada i intervenció dels serveis operatius previstos en els plans d’àmbit superior, i per últim, preparar la intervenció d’ajudes exteriors, en el cas d’emergències i garantir la possible evacuació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics