Ensurt a Todera per un incendi en el paller d’una finca aquest dimecres

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El foc es va declarar ahir cap a la una del migdia i va cremar el paller de la finca, amb gran espectacularitat. Tot i això, el foc, que es va originar a la finca de Can Palomeres, al veïnat de Sant Andreu de la localitat torderenca, hauria cremat només el paller de la finca, que ha afectat la seva estructura.

La proximitat de la zona afectada pel foc amb una zona on hi havia un ramat de vaques va obligar a traslladar-les a una altra zona, però tot i això alguns animals van quedar ferits.

 

Els cossos de seguretat van estar remullant la zona cremada durant la tarda, per tal d’evitar que el foc pogués revifar i escampar-se per la massa forestal que hi ha per la zona.

Segons informa Ràdio Tordera, que van poder parlar amb un veí de la finca, s’hauria sentit una explosió que podria provenir d’un tractor antic que hi havia guardat a l’interior de la nau, però fonts de l’ajuntament no s’aventuren a determinar quina seria la causa del foc.

Fins al lloc dels fets, s’hi van desplaçar set dotacions de camions i un helicòpter dels bombers de la Generalitat, tres camions dels ADFs i cotxes de la policia local de Tordera. També van comptar amb l’ajuda dels bombers voluntaris de Tordera i amb els veïns de la zona.

 

Foto de portada: Amador Garcia

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics