Entrades exhaurides per la Festa dels Empestats de Malgrat de Mar

Cua per comprar les entrades. Foto Facebook Festa dels Empestats
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El passat 24 de juliol l’organització posava a la venda les 550 entrades per participar com a públic d’aquesta ruta teatralitzada que recrea un moment molt concret de la història, l’epidèmia de la Pesta Negra que va tenir lloc durant el segle XVII, i com va afectar el municipi malgratenc.

Les entrades es van posar a la venda a les 6 de la tarda, i en qüestió de mitja hora ja se n’havia venut més de la meitat. A ¼ de 8 de la tarda l’organització tancava la paradeta amb la seguretat que el proper 14 d’agost la festa comptarà de nou amb gran afluència de públic.

La venda d’entrades tenia programats tres dies més, però finalment no caldrà, ja que cal limitar les inscripcions a l’activitat per tal de mantenir la qualitat de l’espectacle.

En els propers dies l’organització de la festa dels empestats farà pública una relació de les dades estadístiques dels participants inscrits, on se’n detallaran les edats, la procedència i la seva participació en les edicions anteriors.

En un comunicat els organitzadors agraeixen a la ciutadania la confiança que dipositen any rere any en aquesta celebració, que, segons han explicat,  ha estat molt ben acollida i cada any ha exhaurit les localitats.

En part, atribueixen aquesta gran participació al fet que la Festa dels Empestats compta amb la implicació de diversos col·lectius i entitats del municipi, que col·laboren tant en les tasques prèvies a la celebració com en el dia de la culminació de tota la feina, engegada a principis d’any amb la redacció del guió que articula, en funció d’un eix temàtic, totes les escenes incloses dins la ruta teatralitzada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics