En marxa les obres per reparar una canonada a la platja de Malgrat de Mar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En total, hi ha 60 metres de platja tancats, just davant de la fàbrica, a la zona del Camí de la Pomereda del poble veí. Aquest tram restarà tancat mentre durin les obres, que tenen una durada prevista d’un mes i mig, aproximadament.

L’empresa Mapa Spontex Ibèrica, situada a la zona industrial de Malgrat de Mar,  ha començat aquesta setmana les obres de reparació d’una canonada de captació d’aigua de mar de les seves instal·lacions.

L’any passat, l’empresa ja va reparar aquesta mateixa canonada durant l’estiu de manera urgent i provisional, ja que va patir un col·lapse i greu deteriorament en el primer tram, amb una llargada de 122 metres. En aquests moments, la companyia està duent a terme un manteniment per reparar aquest primer tram de canonada que està afectat.

Les obres de reparació que s’estan fent requereixen maquinària pesada, així com un vaixell draga per fer les reparacions en el tram del col·lector dins de mar. L’empresa està duent a terme ara aquestes tasques de reparació perquè no afecten el seu procés de producció.

La previsió és que les obres durin aproximadament un mes i mig.

 

Foto de portada: Premsa Ajuntament de Malgrat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics