L’Amateur de PLF comença a preparar la temporada amb nous fitxatges

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’equip palafollenc encara amb il·lusió un nou repte: fer un bon paper a segona catalana, categoria on s’estrenaran aquesta nova temporada esportiva. Poc després de l’ascens de l’equip palafollenc a segona  coneixíem que el seu entrenador, Pai Matas, seguirà exercint aquest mateix paper al capdavant de l’equip tècnic, i ara l’equip ha  donat a conèixer alguns dels moviments interns pel que fa a la plantilla de jugadors.

L’equip ja ha tancat cinc nous fitxatges, dos d’ells procedents del Vidrerenca: Albert Amaya i Xavi Amorin, i dos més del Ca la Guidó de Blanes: Yerlin Valdez i Oliver. El darrer nou jugador, David Mancheño, ve des del Poblenou 2000 de Pineda de Mar.

D’altra banda José Gálvez marxarà a jugar al Lloret B, i Gerard Chaves, fins ara capità de l’equip, marxa també cap a La Selva, on jugarà amb el Blanes.

Els jugadors Oriol Parera, Jose Luis Perez i Sergio Tegui segueixen ocupant les seves posicions al davant de la porteria de l’equip palafollenc.

Segons ha anunciat el CD Palafolls a través de la seva compta de Twitter, també hi haurà novetats entre els membres del cos tècnic, que donaran suport a l’entrenador Pai Matas.

D’altra banda ja es coneix el calendari de la nova temporada, que començarà el proper 6 de setembre. L’amateur s’enfrontarà en el seu primer partit en aquesta nova categoria al Cornellà de Terri. El següent partit serà un d’aquells marcats al calendari com a importants, ja que es disputarà a casa i contra el Blanes.

El derbi maresmenc contra el Tordera, amb qui comparteixen categoria, té la data fixada el 25 de d’octubre, i en aquesta primera ronda, els palafollencs també jugaran a casa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics