Montserrat Candini i Miquel Rovira (CDC) candidats al Parlament pel 27S

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els militants de Convergència Democràtica de Catalunya han escollit l’alcaldessa de Calella i senadora, Montserrat Candini i el membre de l’executiva de Convergència a Sant Vicenç de Montalt com a precandidats al Parlament de Catalunya.

L’assemblea de militants del Maresme ha escollit aquest dimarts al vespre els precandidats de la comarca  per a la llista de Junts pel Sí, en la que concorrerà Convergència en les eleccions al Parlament de Catalunya el proper 27 de setembre. Ambdós precandidats s’han mostrat molt il·lusionats de ser els escollits com a representants de la comarca  a la llista de Junts pel Sí en uns moments que han considerat tan transcendents com els actuals per al poble de Catalunya.

Aquest dijous el Consell Nacional aprovarà la llista de candidats de Convergència que  formarà part de la llista de Junts pel Sí, a proposta de la direcció nacional.

El fet que únicament Candini i Rovira haguessin presentant les seves candidatures i que no ho hagués l’actual president de CDC al Maresme, Joan Morell, fa pensar que aquest últim no seguirà formant part del Parlament de Catalunya.

 

Foto de portada (arxiu): Candini al Senat

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics