Accident mortal aquest matí a la N-II, a l’alçada de Tordera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El sinistre ha tingut lloc a dos quarts de deu del matí, al punt quilomètric 686 de la carretera N-II, molt a la vora d’una benzinera. Una topada lateral entre dos vehicles ha provocat la mort d’un dels dos conductors. Segons dades del cos de Mossos d’Esquadra, l’accident s’hauria produït pe runa envestida lateral entre els dos automòbils. Els efectius d’emergència i policials han estat treballant en la via durant unes dues hores aproximadament.

De fet, el sinistre ha obligat a tallar la carretera en tots dos sentits de la marxa, i s’ha donat pas alternatiu als vehicles poc després de les 10 del matí. Això no ha evitat però el es registressin fins a 4 quilòmetres d’aturades, segons ha informat el Servei Català del Trànsit.

Segons ha informat Ràdio Tordera a través de les xarxes socials, la víctima de l’accident d’aquest matí seria un veí de Premià de Mar.

 

Foto de portada: ACN

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics