Es donen a conèixer alguns dels actes de la Festa Major

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons ha informat l’ajuntament de Palafolls, a principis d’aquesta setmana s’ha començat a repartir casa per casa el programa d’actes de la festa major, que enguany té com a lema “Se’t farà la boca aigua”.aaa

Mentre el fulletó arriba a tot arreu, la compta de twitter de l’ajuntament va desvetllant mica en mica algunes de les activitats que es duran a terme. Aquest dimarts, per exemple, s’ha donat a conèixer que els grups Suc de Civada, Germà Negre i Buhos actuaran a l’Alterfesta la nit del 10 de setembre, i que Liar Desire, The Brave Gods of Fire i Chicos del Maíz ho faran el divendres 11. El 12 de setembre, festa los 80 Principales i concurs de Drag Queen i Drag King.

Una de les principals novetats de la festa major d’enguany és que s’amplia els dies de celebració, passant dels sis dies de l’any passat a la setmana sencera d’aquest 2015.

Les dates en què es duran a terme els actes de festa major són del 7 al 13 de setembre, amb una trentena d’activitats previstes. El tret de sortida oficial es donarà el dilluns dia 7, a 2/4 de 10 de la nit a la plaça de Poppi, on es farà el pregó, que enguany està inspirat en el musical Hoy no me puedo levantar amb cançons del popular grup madrileny Mecano.

El programa de mà serveix també de carta de presentació de la nova regidora de cultura de l’ajuntament de Palafolls, Montserrat Rovira, qui substitueix en aquest càrrec la també regidora palafollenca Dolors Agüera. En l’escrit, Rovira convida tothom a participar i a gaudir dels actes de Festa Major, tot agraint a les associacions i als ciutadans la seva col·laboració i confiança en els preparatius de la celebració.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics