Més vols per recuperar el turisme britànic a la Costa Brava i el Maresme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Glasgow, Manchester i Newcastle podrien aparèixer a partir de la temporada vinent entre les destinacions que oferirà l’aeroport de Girona, a Vilobí d’Onyar.

Aquest dimarts s’ha presentat la iniciativa engegada pels operadors turístics Jet2Holidays i NT Incoming, que calculen que 37.000 passatgers volaran amb les noves rutes. Seran sis vols setmanals que intentaran recuperar la fidelitat del turista britànic, dels primers que va donar una empenta a la Costa Brava com a destinació, però que en els últims anys havia anat a la baixa.

Tot sembla indicar però que una alineació de circumstàncies provocaran que  la destinació gironina torni a estar entre les preferides pels britànics, després que els aldarulls i atemptats a ciutats com ara Tunísia, una de les més freqüentades pels anglesos en els darrers anys, hagin provocat que s’opti de nou per destinacions “segures”.

Les dades aportades per les dues empreses apunten que els turistes que a partir de la temporada que ve –entre abril i setembre de 2016- agafin aquests vols s’allotjaran en hotels de la Costa Brava (des de Roses fins a Tossa de Mar) i també de l’Alt Maresme, a Calella, Pineda, Malgrat de Mar i Santa Susanna.

El director general de Jet2Holidays, Steven Heapy, ha assegurat que el ritme de reserves i les vendes que s’estan fent a hores d’ara són molt encoratjadores. Quant a la despesa que faran els futurs visitants, es calcula que de mitja es gastaran uns 120€ diaris i que combinaran el turisme de sol i platja amb visites a la ciutat de Barcelona.

Des del Patronat de Turisme de la Costa Brava s’ha rebut amb bons ulls, ja que, d’una banda es pal·liaran parcialment els efectes de la davallada del turisme rus i també serà un nou incentiu per l’aeroport gironí, que asseguren, està estancat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics