Raül Romeva visita Tordera aquest dijous

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El cap de llista de la candidatura Junts Pel Sí que concorrerà a les eleccions autonòmiques del 27 de setembre visitarà aquest dijous el municipi veí de Tordera, en el marc de la seva festa major, que donarà el tret de sortida a finals d’aquesta setmana, amb el pregó inaugural de festes.

Diverses informacions apunten que Romeva, ex-eurodiputat ecosocialista, assistirà al tradicional concurs infantil de castells de sorra, que es durà a terme al Parc de la Sardana a partir de les 12 del migdia.

Segons sembla, l’acompanyaran un seguit de polítics comarcals –alguns d’ells també candidats de la llista Junts pel Sí- i entre els quals hi ha el regidor pinedenc republicà Pere Aragonès i la convergent Montserrat Candini, alcaldessa de Calella i senadora.

Durant la visita als actes de festa major, Romeva i la resta de representants polítics repartiran informació sobre la seva candidatura, que uneix les forces de Convergència Democràtica de Catalunya i Esquerra Republicana, però dóna cert protagonisme a la societat civil, amb Romeva, Muriel Casals i Carme Forcadell al capdavant, i també es dedicaran a escoltar els dubtes i conversar amb els assistents als actes.

A Tordera ja s’ha inscrit més d’un centenar de ciutadans a la iniciativa “Tots som candidats”, engegada per la mateixa candidatura independentista, que s’ha proposta configurar la llista electoral més gran d’Europa.

A Palafolls, hi ha una trentena d’inscrits, però en total ja han participat d’aquesta proposta 39.000 persones.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics