URGENT

Raül Romeva visita Tordera aquest dijous

Compartiu aquesta història

El cap de llista de la candidatura Junts Pel Sí que concorrerà a les eleccions autonòmiques del 27 de setembre visitarà aquest dijous el municipi veí de Tordera, en el marc de la seva festa major, que donarà el tret de sortida a finals d’aquesta setmana, amb el pregó inaugural de festes.

Diverses informacions apunten que Romeva, ex-eurodiputat ecosocialista, assistirà al tradicional concurs infantil de castells de sorra, que es durà a terme al Parc de la Sardana a partir de les 12 del migdia.

Segons sembla, l’acompanyaran un seguit de polítics comarcals –alguns d’ells també candidats de la llista Junts pel Sí- i entre els quals hi ha el regidor pinedenc republicà Pere Aragonès i la convergent Montserrat Candini, alcaldessa de Calella i senadora.

Durant la visita als actes de festa major, Romeva i la resta de representants polítics repartiran informació sobre la seva candidatura, que uneix les forces de Convergència Democràtica de Catalunya i Esquerra Republicana, però dóna cert protagonisme a la societat civil, amb Romeva, Muriel Casals i Carme Forcadell al capdavant, i també es dedicaran a escoltar els dubtes i conversar amb els assistents als actes.

A Tordera ja s’ha inscrit més d’un centenar de ciutadans a la iniciativa “Tots som candidats”, engegada per la mateixa candidatura independentista, que s’ha proposta configurar la llista electoral més gran d’Europa.

A Palafolls, hi ha una trentena d’inscrits, però en total ja han participat d’aquesta proposta 39.000 persones.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics