URGENT

Blanes acollirà la Supercopa de Catalunya d’Handbol

Compartiu aquesta història

Les finals, tan en la categoria masculina com en la femenina es duran a terme a la Ciutat Esportiva, el proper divendres, 28 d’agost.

Abans que això passi, s’han de conèixer encara els finalistes masculins, a espera que es disputi la segona semifinal, que es jugarà aquest mateix divendres. En aquest partit s’enfrontaran l’Handbol San Cugat i el FC Barcelona Lassa.

Les finalistes femenines ja es coneixen, el KH7-Granollers i el CH Amposta, que es trobaran cara a cara a territori blanenc a un quart de 7 de la tarda del divendres 28.

Amb aquesta competició s’atorgarà el primer títol de la temporada, donant el tret de sortida de manera oficial a la temporada d’Handbol a Catalunya.

La competició està organitzada pel consistori blanenc i la Federació Catalana d’Handbol, i compta amb el suport de la secretaria de l’esport de la Generalitat i amb la Diputació de Girona.

El passat mes de juny les instal·lacions esportives blanenques ja van allotjar la jornada de Finals de les Copes catalanes d’aquest mateix esport.

 

Foto de portada: Federació Catalana d’Handbol

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics