Palafolls recupera aquest dissabte les festes del barri de Sant Maria

Les pluges del cap de setmana passat van obligar l’organització a suspendre els actes de celebració de les festes de Santa Maria. Tot i que inicialment l’Ajuntament havia anunciat que la festa de l’escuma seguia en peu, finalment aquesta tampoc es va dur a terme, de manera que s’ha reprogramat les activitats per aquest dissabte, 22 d’agost.

La Comissió de festes ha anunciat que, davant la bona predisposició meteorològica d’aquest cap de setmana, el Parc de les Esplanes acollirà, a partir de les 12 del matí aquesta festa de l’escuma que encetarà la festa.

Després de la remullada, concretament a les 2 del migdia hi haurà dinar popular per a tothom que vulgui assistir-hi, al preu de 2€, i enguany organitzat pel Club Deportivo Palafolls. Per tal de comprar els tiquets del dinar, es posarà un punt de venda al mateix parc, durant el matí de dissabte. De cara al vespre es durà a terme l’actuació del grup de dansa del ventre del Casal de la Dona de Palafolls, que assagen durant l’any amb la professora Elisa Afrah. Per acabar d’arrodonir la festa, a partir de 2/4 d’11 de la nit, discoteca mòbil amb servei de bar també a càrrec del club esportiu que organitza el dinar popular.

Amb el trasllat de les festes del barri de Santa Maria, que s’havien de celebrar la setmana passada, Palafolls tindrà dos caps de setmana de festes veïnals, ja que la setmana vinent serà el torn de Sant Genís.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics