Menys ocupació als hotels del Maresme durant el mes de juliol

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La nostra comarca ha registrat, durant el passat mes de juliol, un 1,6% menys d’ocupació als establiments hotelers respecte el mateix mes de l’any passat. D’aquesta manera s’ha situat en un 76,6%.

El Maresme és una de les dues comarques barcelonines que pateix un descens en aquest sentit, ja que totes les altres han experimentat creixements –entre el 0,72% d’Osona i fins el 13,6% del Baix Llobregat.

En el cas del Maresme, tot i no ser una caiguda molt forta, sí és molt significativa donat el seu pes en volum d’oferta hotelera, en definitiva, de places, sobre el total de la província de Barcelona.

Tot i ser una dada negativa, les xifres d’ocupació al Maresme són de les mes elevades pel que fa al global comarcal, només per darrere del Garraf i el Baix Llobregat, que aquest cop ha liderat les dades d’ocupació.

Si entrem al detall i ens fixem en l’evolució de les dades d’ocupació en funció de les dues quinzenes, la xifra torna a ser de les més negatives, ja que som la única comarca que ha experimentat un creixement negatiu en tots dos casos.

La primera quinzena del mes de juliol els hotels van estat prop d’un 1,5% menys plens i durant la segona, encara han estat més buits, quedant-se la xifra molt a prop del 80% d’ocupació, però sense superar-lo com l’any anterior.

Aquestes són algunes de les dades que es desprenen de l’informa flaix d’ocupació turística de la Diputació de Barcelona, que analitza el volum turístic que assoleixen els diferents establiments hotelers, de turisme rural i càmpings de la demarcació de Barcelona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics