Dos joves turistes es precipiten des dels seus balcons a Calella i Lloret

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons ha informat Ràdio Calella, un adolescent que es trobava passant les vacances en un establiment turístic de la ciutat maresmenca ha mort la nit d’aquest dimecres en precipitar-se al buit des del 6è pis de l’hotel on s’allotjava, situat al centre del municipi. Fonts municipals i els Mossos d’Esquadra haurien descartat la possibilitat que es tractés d’un cas de balconing, ja que el menor, un britànic de 16 anys d’edat, viatjava amb els seus pares, i no en un grup de joves. Les primeres investigacions treballen per descobrir si es tractaria d’una mort accidental o un suïcidi.

Més sort va tenir el jove de 18 anys i nacionalitat alemanya que va precipitar-se al buit des de tres pisos d’alçada, caient en un pati interior d’un hotel a Lloret de Mar. En aquesta ocasió sí es tractaria d’un cas de balconing, ja que el jove va caure quan intentava accedir a una habitació contigua a través del balcó, tot i que encara se’n desconeixen les causes.

Un cop va ser atès pel Servei d’Emergències Mèdiques, el SEM, el jove va ser traslladat amb caràcter d’urgència i estat greu a la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital Josep Trueta de Girona, on ha passat la nit.

La Policia Local va alertar de l’accident cap a ¾ de 9 del vespre del passat dimarts, i van participar-hi patrulles dels Mossos d’Esquadra i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques.

 

Foto de portada: Ràdio Calella

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics