Nova dimissió al PP de Pineda de Mar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La presidenta del Partit Popular de Pineda, Ingrid Castillo, ha presentat formalment la seva dimissió  al càrrec, acompanyada d’un escrit on ha carregat contra la seva formació política, a nivell local però també fent referència a les problemàtiques existents a nivell nacional.

La dimissió de Castillo se suma a les dels exregidors populars José Tiscar Escoriza i Cèline Coronil, que van canviar de color poc abans de les eleccions municipals del maig i ara pertanyen a les llistes de Ciutadans, i a la d’Ana Martínez, ex-secretària del partit

En l’escrit, Castillo lamenta que des de la seu central del PP no es faci res per evitar els casos de corrupció, i assegura, com ja han fet altres veus crítiques amb el partit, que cal un canvi, que només arribarà amb un exercici d’autocrítica, transparència, realisme i valor. Castillo carrega contra la manca de democràcia interna al partit, exposant que els càrrecs no s’haurien d’escollir a dit ni per amiguismes.

I per la seva part, el regidor i portaveu municipal del PP, Diego Sánchez, ha dit a Ràdio Pineda que «respecta la decisió d’Íngrid Castillo», que ahir li va comunicar la seva decisió, i que li agraeix la feina feta, amb «màxim respecte per la seva decisió i els seus arguments».

Pel que fa a les crítiques d’Íngrid Castillo al partit, Diego Sánchez ha reiterat que “cadascú té la llibertat de dir o opinar sobre el que creu o veu”, com ja va fer quan el popular palafollenc Oscar Bermán va criticar algunes de les qüestions que també ha lamentat la pinedenca i que l’han portat a prendre la decisió de deixar el càrrec.
Foto de portada: Castillo i Sánchez (Ràdio Pineda)

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics