Anna Rovira no pot completar l’Ironman de Vichy

L’agost acaba amb un regust agredolç per l’esportista palafollenca que va desplaçar-se fins a la localitat francesa de Vichy per disputar-hi la primera edició de la triatló Ironman. Anna Rovira va haver d’abandonar la prova per problemes estomacals, tot i que haver recuperat posicions després del tram de natació.

Els milers d’esportistes que van assistir a la cita, una de les poques que hi ha durant el mes d’agost, havien de recórrer una distància de 3,8km al llac l’Allier, pedalar 180km més per les carreteres de la regió i completar la marató pels voltants del llac i els carrers de la localitat.

La prova en la categoria professional femenina se la va adjudicar l’esportista basca Gurutze Frades, que va fer molt bon paper en el tram de carrera a peu, tot remuntant les posicions fins a col·locar-se a la primera posició durant la segona volta.

Amb el mes de setembre que encetem aquest dimarts arrenca la recta final de triatlons de mitja i llarga distància. Rovira espera poder disputar amb normalitat l’Ironman Costa de Barcelona, que dóna el tret de sortida des de la ciutat de Calella i que, pràcticament, tancarà la temporada de triatlons del 2015.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics