URGENT

Polèmica a la xarxa per la Marxa de Torxes per la Independència

Compartiu aquesta història

Primeres crítiques a través de les xarxes socials a l’equip de govern de Palafolls per la prohibició de la Marxa de Torxes programada per l’associació cultural La Roda el proper 10 de setembre.

El diari digital obertament independentista Directe.cat titula la notícia afirmant que el PSC i Catalunya Sí Que Es Pot -candidatura que, en àmbit nacional inclou ICV- s’ennueguen amb el 27S.

El Punt manté una posició més imparcial i constata que l’equip de govern denega el permís per fer la marxa de torxes a Palafolls, mentre que el portal E-notícies parla de “la guerra de les torxes”.

L’associació La Roda, a través del seu perfil de Facebook ha publicat un vídeo on el cantant de Sopa de Cabra, Gerard Quintana fa una mostra de suport a l’entitat i més concretament, a la marxa, que no ha obtingut el vistiplau del consistori palafollenc.

D’altra banda, el cap de llista d’ERC a Malgrat de Mar també ha comunicat, a través de les xarxes socials, que aportaran els mitjans logístics necessaris en cas que es decideixi tirar endavant la marxa –com ja ha anunciat l’organització- tot i la prohibició expressa de l’ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics