Mor un veí de Pineda en caure des d’un quart pis a casa seva

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dilluns tràgic al carrer Tribala de Pineda de Mar. Segons informa l’emissora local, un home ha resultat mort després de precipitar-se, per causes que es desconeixen, des d’un balcó del quart pis d’un edifici i ha impactat sobre un cotxe que hi havia estacionat al carrer. Segons recull Ràdio Pineda, la Policia Local ha confirmat que es tractaria d’un home de 35 anys, veí de la localitat, i del qual es desconeix la identitat.

Els fets s’han produït a primera hora del matí, cap a les 6, i s’hi ha desplaçat la Policia Local i els Mossos d’Esquadra, alertats pels veïns de la zona. La comitiva judicial, el jutge, el metge forense i el secretari judicial han accedit, amb els agents policials, a l’habitatge de l’home i l’aixecament del cadàver s’ha ordenar passades dues hores de l’incident, a les 8.

El tram del carrer Tribala, entre el carrer Justícia i el carrer Barcelona ha quedat tallat al trànsit. La investigació és ara en mans dels Mossos d’Esquadra per aclarir les causes que han provocat la mort de l’home que ha caigut pel balcó.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics