Palafolls acull la trobada comarcal de Penyes Barcelonistes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest diumenge la Penya Suñol i Garriga de Palafolls serà l’amfitriona de la trobada del Maresme, amb la participació de gairebé totes les colles de la zona, una vintena, i d’altres vingudes d’indrets com Castelldefels o El Papiol.

El president de la penya palafollenca, Albert Alenyà ha convidat tothom a participar d’aquest acte, convençut que serà tota una festa del barcelonisme.

La recepció de les penyes convidades es farà a les 10 del matí, i una hora més tard s’exposaran al públic dos dels trofeus aconseguits per l’equip de futbol, el títol de Lliga i la Champions.

A continuació es farà una desfilada amb la col·laboració dels trabucaires del Masnou, que donarà el tret de sortida a la plaça del Teatre. A ¼ de 2 hi ha prevista la recepció de les colles a l’edifici consistorial.

La trobada anual de penyes del Maresme és un dels actes que organitza la penya palafollenca aprofitant la coincidència amb la commemoració de l’any Suñol, expresident blaugrana que dóna nom a l’agrupació barcelonista del nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics