URGENT

Recta final per a les inscripcions de l’escola d’adults de Palafolls

Compartiu aquesta història

Excepte les inscripcions per als cursos d’anglès, que van finalitzar el passat dia 7, durant aquesta setmana encara us podeu inscriure a la resta de cursos.

Enguany la oferta educativa per aprendre idiomes manté les sis classes que ja tenia en el curs passat. Més enllà de l’anglès s’obriran grups de català, castellà francès, italià i alemany.

Un altre dels cursos que ofereix des de fa temps l’escola d’Adults és el que permet preparar l’accés al Graduat en Educació Secundària Obligatòria, o bé per l’accés als cicles formatius de grau mitjà i superior.

L’escola d’adults, que començarà en breu les lcasses, també preveu un curs d’alfebetització i un d’informàtica per a principiants, per acostar el món de les noves tecnologies a tota la població.

El preu dels cursos varia en funció  del nombre de dies que es fan les classes.  Per exemple, el curs d’anglès, que es fa 2 dies la setmana durant hora i mitja cada dia, costa 110€ al trimestre, però també hi ha cursos gratuïts com els de català i castellà bàsics.

Les inscripcions als cursos es poden fer encara aquests dies a la seu de l’escola, situada al MiD en horari de matí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics