El grup de moters Yeye celebra el tercer aniversari a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Serà aquest cap de setmana amb una concentració motera a la plaça de les Valls d’Ax. En concret els actes de celebració començaran dissabte en un hotel de Sta. Susanna on es donaran cita els moters convidats per l’ocasió. L’endemà al matí les motos es desplaçaran fins el centre de la nostra vila, on durant 5 hores estaran plantades a la plaça de les Valls d’ax, com ja van fer l’any passat.

Mentre dura la matinal hi haurà música en viu, stands i exposicions pels amants de les 2 rodes, però també dels cotxes costumitzats  i els cotxes americans. Ho explica el vicepresident  Yeye Bikers, Toni Ruiz.

Un cop acabada la concentració a PLF, cap a les 2 del migdia, aniran al castell de Tordera per fer el dinar de germanor amb espectacle inclòs, amb el que es donarà per acabada la trobada i la celebració del 3r aniversari.

El grup Yeye bikers es troba regularment per fer viatges en moto, la seva passió. Són una 15a de membres, majoritàriament de la zona de l’Alt Maresme, però amb membres vinguts d’arreu de Catalunya, però que acostumen a concentrar-se i quedar a PLF.

L’entitat sempre celebra els seus aniversaris amb concentracions al mes de setembre al centre de PLF.

 

Foto de portada: concentració de l’any passat. El Bloc de Quique

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics