Festival de colors solidari a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest proper dissabte es farà a PLF la primera gran festa Holi. Es tracta d’una festa d’origen Hindú que s’ha fet molt popular entre arreu del món i que consisteix en una espècie de batalla de colors, on cada participant llença a l’aire pols de colors que en caure impregna als participants.

A PLF es farà la primera Festa Holi amb un rerefons solidari. Serà aquest dissabte a la tarda a la plaça de Poppi i per aconseguir diners per en POL, un nen de PLF de 3 anys que té una lesió cerebral des del seu naixement que li provoca problemes cognitius i motors.

Per tal de poder gaudir de la festa dels colors, hi haurà 3 grans tirades de pols conjunta a partir de les 5 de la tarda. Tots els participants cal que portin roba de color blanc i que sigui vella o que no importi si es taca definitivament. A la mateixa plaça de Poppi es podrà comprar la pols de colors. Cada bosseta costarà 2€, que ajudaran a la causa solidària d’en Pol. Durant el festival hi haurà espectacle de Bollywood, música, inflables i servei continu de bar.

La mare d’en Pol, la Lídia Sánchez, explica que la intenció és gaudir d’una tarda completa al nostre municipi amb diferents activitats.

Amb els diners recollits en aquesta festa, i en d’altres activitats relacionades,  es vol contribuir en les despeses derivades de la teràpia d’en Pol. En un futur pròxim el Pol vol viatjar a Santander, on serà l’equip mèdic nord-americà que va atendre en Pol a Boston . A finals de mes, a més, el noi començarà una nova teràpia a BCN per recuperar mobilitat i part cognitiva.

A la plana web todosconpol.es es pot seguir el dia a dia d’en Pol i els seus avanços terapèutics en que ajuden moltes persones anònimes a través de microdonacions o en la participació de diferents activitats que s’organitzen puntualment  al nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics