Recullen signatures per demanar millores a les places de St. Lluís

Excrement de gos en una plaça
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Des de fa unes setmanes els veïns de St Lluís s’han organitzat davant el que consideren una deixadesa a les places i parcs d’aquesta zona del municipi. Denuncien que els principals espais públics del barri estan molt degradats i que la situació s’està tornant insostenible.

queixes st lluis
Reclamacions dels veïns

Els mateixos veïns han enumerat en un document totes les queixes i les millores que consideren indispensables per aquesta zona del poble i recullen signatures de suport en diferents establiments.

Es queixen del mal estat de les places i parcs com la de Joan Huix, Itaca, Fasola  o la Plaça Constitució. A grans trets denuncien que en totes elles hi ha gran quantitat d’excrements d’animals, brutícia i males herbes. Tot plegat fa que siguin impracticables pels veïns. A més afirmen que hi ha puces, paparres i ratolins en alguna d’elles.

La Susanna Albó és una de les promotores de la recollida de signatures.

Amb el document de greuges i les signatures recollides volen fer una instància al consistori per tal que es reverteixi la situació i s’introdueixin millores com ara la construcció d’un pipican, que permetria eliminar excrements i miccions d’animals de les places.

Abans la gent volia venir a viure al barri, ara ja miren de marxar-hi” Susanna Albó, promotora de la campanya

Reclamen una neteja urgent dels espais i una neteja setmanal de les zones. A banda volen que s’inverteixi en els espais lúdics dels més petits amb la instal·lació d’un terra de goma per evitar fangars i lesions dels nens. També volen que es pintin jocs al terra, o que es faci un tancat en algunes places per poder controlar millor als infants.

Albó afirma que normalment els veïns no es queixen, però que davant la situació actual, s’han organitzat per demanar un mínim d’actuacions per tenir la zona en condicions, tot i que sap que no tot es podrà fer de cop.

Albó també reclama una millora a l’accés a la passera des del barri, ja que el considera perillós i brut.

Les signatures es recullen al supermercat i a diferents bars i establiments del barri de St Lluís

 

Situació a les places del barri

Fotos: Ràdio Palafolls

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics