Xerrada sobre els aspectes legals de l’Alzheimer

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Avui dilluns és el dia Mundial d’aquesta malaltia que cada cop afecta a més persones.

A PLF s’han organitzat diferents activitats lúdiques i informatives al voltant d’aquesta jornada de sensibilització.

Avui per exemple a les 4 de la tarda es farà una xerrada – col·loqui  entorn als aspectes legals que envolten l’alzehimer.

Aquesta malaltia sovint ve acompanyada de diferents qüestions legals com la incapacitació, la tutela o el document de voluntats anticipades a les que han de fer front els familiars de les persones afectades per l’Alzheimer.

La ponent Sra. Mª Dolores Fernández Sainz de la Maza, advocada assessora de l’AFAM (Associació de familiars malalts d’Alzheimer del Mareme), qui exposarà els principals temes legals a tenir en compte i atendrà tots els dubtes de les famílies cuidadores.

La xerrada serà al casal d’avis de PLF i en acabar hi haurà un refrigeri pels assistents.

Dilluns que ve s’inaugurarà una exposició de treballs de les persones del servei de Respir, moltes d’elles afectades per aquesta malaltia, i el proper dia 2 d’octubre al mateix Respir, on es podrà veure la pel·lícula Siempre Alice.

Ja el primer cap de setmana d’octubre hi haurà més activitats per a la gent gran, serà, però amb la celebració del cap de setmana de la gent gran, que habitualment es feia a finals de setembre, però que les eleccions catalanes han obligat a moure una setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics