Palafolls, Tordera i Malgrat s’ajunten per “Fer Empresa”

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta d’un projecte basat en accions formatives conjuntes per fomentar l’autoocupació a través de petites sessions de tres hores.

De moment, a Palafolls hi ha programats tres sessions, la primera d’elles el proper dimarts 29 de setembre. La píndola, que porta per nom “Comunicar és persuadir i emocionar”, està enfocada a donar eines a aquelles persones que tinguin una idea de negoci i estiguin pensant en posar en marxa el seu propi projecte empresarial. El segon seminari està programat pel dia 3 de novembre, i aquest s’anomena “Com treure el millor de cadascú”. El que completa el cicle té un caràcter molt més formatiu, ja que es durà a terme en dos dies (10 i 11 de novembre) i busca donar coneixement per fer un bon màrqueting i aconseguir maximitzar les vendes.

Tot i això, tractant-se d’un projecte intermunicipal, la tècnica de promoció econòmica de PLF, Sílvia González, ha explicat que Malgrat i Tordera també faran els seus tallers i seminaris.

Per González, treballar conjuntament amb els pobles del voltant respon a la voluntat d’arribar al màxim de gent possible i posar a l’abast dels emprenedors un servei de formació i d’informació que els pot ser d’allò més útil.

El projecte doncs busca anar molt més enllà de la formació, de manera que s’ofereix també un assessorament als nous empresaris un cop es troben immersos en la seva aventura empresarial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics