6.814 palafollencs tenen dret a vot a les eleccions de diumenge

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta xifra és el resultat de la suma entre els ciutadans inscrits al Cens Electoral de Residents a Espanya (CER), que puja fins als 6.729, i els inscrits al Cens Electoral de Residents a l’Estranger (CERE), que en el nostre municipi és de 85 persones.

La xifra de votants palafollencs és lleugerament més elevada que en les eleccions municipals del mes de maig, quan podien exercir el seu dret a vot 6.747 ciutadans. Les meses electorals es distribuiran, com ja és habitual, als centres de Sant Genís, el Forroll a Sant Lluís i a l’escola Les Ferreries.

A l’antiga escola de St Genís hi haurà 1 mesa electoral amb 890 inscrits, mentre que al Forroll seran dues les meses previstes on hi podran votar  1586 persones. Com sempre a Les Ferreries podran votar  la majoria de palafollencs, amb 4253 persones.

A Malgrat de Mar, la xifra d’electors s’enfila fins les 13.700, a Tordera, 12.200, i a Blanes ho podran fer 28.200 ciutadans i ciutadanes.

Els palafollencs podran triar entre 9 candidatures diferents, una xifra molt més reduïda respecte les eleccions del 2012. La concentració de forces en diverses coalicions han propiciat que les opcions polítiques minvin. Així, el diumenge es podrà escollir entre les candidatures de Junts Pel Sí, PSC, Catalunya Sí Que es Pot, PP, Unió, la CUP, C’s, PACMA i la coalició  Recortes Cero-Els Verds.

La campanya electoral, iniciada l’11 de setembre, es donarà per finalitzada aquest vespre, per donar pas a la jornada de reflexió demà dissabte.

La jornada electoral de diumenge començarà a les 9 del matí, i es podrà anar a votar fins les 8 del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics