Les barraques estudiaran nous emplaçaments i diversitat musical

Los Chicos del Maíz, grup que ha actuat aquest any a les barraques de PLF
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de la reunió d’entitats general, va arribar la valoració de les barraques joves. En aquest sentit la principal queixa de l’última edició ha estat la curta durada dels concerts, cosa que afectava a la caixa de les entitats que munten les barraques. I és que les entitats aprofiten aquesta activitat per recollir diners per fer les seves activitats durant l’any. És doncs una formula de finançament. El fet que les actuacions duressin menys, va fer que també ingressessin menys.

Una de les possibilitats que estudiarà l’Ajuntament és un canvi d’ubicació de cara al proper any. Ho explica la regidora de joventut Rosa Garcia.

Los Chicos del Maíz, grup que ha actuat aquest any a les barraques de PLF
Los Chicos del Maíz, grup que ha actuat aquest any a les barraques de PLF

Una altra de les propostes de cara al proper any és la constitució d’una entitat pròpia per a les barraques, que sumi a les entitats que ja hi participen, per tal de proposar i discutir el cartell de cada any. Es vol diversificar més el tipus de grup que actua a les barraques palafollenques per aconseguir un èxit major de públic.

Fins ara les entitats locals triaven el cartell a partir d’un llistat proposat, mentre que la idea ara és que cada entitat o persona proposi noms i preus per acabar de lligar les actuacions.

Enguany , a més, es van registrar alguns incidents després d’algun dels concert, amb actes d’incivisme i vandalisme com “botellots” o trencadissa de vidres de cotxes estacionats prop de la xona de concerts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics