URGENT

Les entitats valoren positivament la Festa Major i apunten millores pel proper any

Compartiu aquesta història

Ahir al vespre es van trobar una 10a d’entitats locals per tal de valorar el funcionament i desenvolupament de l’última Festa Major del nostre municipi, celebrada a principis de mes.

Les entitats van coincidir en valorar com a positives les activitats arran de l’èxit de participació dels ciutadans en línies generals.

Es va posar de relleu la bona acollida de les novetats introduïdes a la festa de les Verges Trobades tant en el camí com en la guerra de colors al pati del castell. D’altres encerts de l’edició d’enguany és haver mogut tots els concerts i balls de nit dins el Palauet. Una opció que es perfila definitiva de cara a properes edicions.

[row]

[one_half]

Hi van participar: Diables, Esplai, Bang Cultura, Gegants, Pubilatge, Cobla, Policia Local, AVPC, l’Ajuntament de PLF i Ràdio Palafolls. 

[/one_half]

[one_half]

[/one_half]

[/row]

Ahir es va acordar estudiar ubicacions alternatives de les principals activitats per tal d’evitar anulacions o ajornaments per qüestions meteorològiques.

També es va decidir millorar d’altres activitats que en les últimes edicions han anat perdent atractiu com la bicicletada popular. Un altre canvi que es preveu és el de la Cursa de RP, que deixarà de fer-se en  el marc de la Festa Major de cara a la 4a edició del proper any.

Enguany la festa ha durant una setmana sencera, mentre que el proper any, els dies d’activitats passaran a ser gairebé la meitat; del dimecres 7 de setembre al diumenge dia 11.

[row]

[one_third]

 

[/one_third]

[one_third]

 

[/one_third]

[one_third]

Es tornaran a reunir al novembre per preparar la Festa Major de 2016

[/one_third]

[/row]

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics