Oferta del CCM per coordinar l’arribada de refugiats

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

¡L’organisme s’ha ofert per coordinar a la comarca els oferiments que fan els ajuntaments del Maresme per a l’acollida de refugiats sirians. Tenen previst reunir els ajuntaments per coordinar el territori amb criteris d’homogeneïtat i eficàcia en el moment que es conegui la quota de refugiats que correspondrà a la comarca i s’hagi dissenyat el dispositiu d’acollida. Des del Consell Comarcal asseguren que l’acollida no serà “ni breu ni limitada en el temps”, per tant caldrà donar resposta a les necessitats logístiques i de serveis que es derivaran. És per això que els consells comarcals són un instrument clau per a “planificar la territorialització de l’assistència a la població vinguda”.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics