URGENT

Una excursió, una pel·lícula i un curs de cuina al Cap de Setmana de la Gent Gran

Compartiu aquesta història

Avui, primer d’octubre, és el dia Internacional de les Persones Grans. Per celebrar aquesta efemèride, el consistori de PLF organitza des de fa anys tot un seguit d’activitats dirigides a aquest col·lectiu. Abans s’hi dedicava una setmana sencera, però des de fa uns anys, les activitats es concentren en un cap de setmana.

Demà divendres serà el principal dia d’aquesta celebració. D’entrada perquè al matí es farà la tradicional sortida saludable. Es tracta d’una caminada des del Casal d’Avis del centre i fins el Molí d’en Puigverd, on s’esmorzarà. Es tracta d’una activitat que s’havia deixat de fer, però que segons la regidora de Serveis Socials, Dolors Agüera, han tornat a demandar els mateixos avis.

Els mateixos avis han demanat que tornem a fer la caminada al Molí” Dolors Agüera, regidora de Serveis Socials

A la tarda es farà al Casal de l’Avi de St Lluís un taller de cuina saludable. Per aquesta activitat cal inscripció prèvia al mateix casal en els dies previs.

Al vespre, i entrellaçant amb els actes del dia contra l’Alzheimer, es projectarà la pel.licula Siempre Alice, protagonitzada Julianne Moore i Alec Baldwin que explica la història d’una dona diagnosticada d’Alzheimer precoç i de la seva lluita per mantenir la normalitat en la seva vida laboral, familiar i social.

El film es projectarà a les 8 del vespre al Servei de Respir, al primer pis del casal de l’avi i comptarà amb crispetes i begudes.

Diumenge es farà la tradicional festa amb vall en viu… Enguany es farà al casal del centre i servirà per homenatjar aquelles parelles de PKLF que arriben als 50 anys de casats. Segons Agüera és una festa que fa molta il·lusió.

La festa també inclou sorteig d’obsequis entre els assistents.

Paral.lelament a aquesta actes, al servei Respir es pot veure l’exposició de treballs manuals fets pels usuaris del servei. L’exposició es pot veure des de la setmana passada i fins demà divendres.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics