URGENT

2 anys de presó per 2 atracadors de Lloret

Compartiu aquesta història

El Jutjat Penal número 2 de Girona ha condemnat dos lladres que van atracar una botiga de complements i una joieria de Lloret de Mar al gener del 2014 fent un doble ‘butró’.

Quan la policia els va enxampar, la parella va fugir en cotxe provocant una persecució a gran velocitat per l’avinguda Just Marlès.
Els lladres, un home i una dona,  van acabar xocant contra una senyal de trànsit.
Els acusats han reconegut els fets i ja han pagat 7.500 euros d’indemnització pels danys causats als establiments per entrar-hi a robar i pels objectes sostrets que no s’han recuperat. Això ha permès que la fiscalia, les acusacions particulars i les defenses hagin arribat a un acord aquest dijous al Jutjat Penal número 2 de Girona.

Inicialment, el fiscal demanava 7 anys de presó per al noi i  una pena de 5 anys per l’atracament per a ella. Després d’aplicar dos atenuants, un per consum d’estupefaents i un altre de reparació del dany, perquè ja han pagat part de la indemnització, la jutgessa ha condemnat a l’home a 2 anys de presó i la retirada del carnet durant 7 mesos i ella a 1 any i 9 mesos de presó.
Segons han reconegut els condemnats, primer van entrar a un hotel aprofitant que estava buit perquè era temporada baixa. Des de la zona de la cuina, van fer un forat a la paret i van accedir a una botiga de complements que hi ha al costat. Del comerç, es van endur 300 euros en efectiu.

Des de la botiga van fer un nou forat a la paret a través del qual van accedir a la joieria. Un cop dins, van arreplegar ràpid tot el que van poder perquè de seguida va saltar l’alarma. Els dos lladres es van emportar joies valorades en 107 mil euros. Mentre sortien dels establiments, una patrulla de la Policia Local els va interceptar.

Després de l’accident de transit mentre marxaven, els agents van recuperar bosses amb bona part del botí però algunes joies robades no han tornat a aparèixer.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics