URGENT

L’Amateur empata a 0 contra el St Gregori

Compartiu aquesta història

Ensopegada a mitges de l’equip de Pai Martas. Tot i l’empat a 0, el PLF continua com a 2n classificat amb 11 punts, empatat amb el Cassà i a 4 punts del líder, el Llagostera, que no falla i continua líder. Precisament aquests tres equips; Cassà, Llagostera i PLF són els únics imbatuts de la categoria. La propera jornada jugaran contra el Can Gibert, que és cuer a la taula amb 0 punts.

Aquest cap de setmana s’han estrenat la majoria de categories. El Juvenil enceta la temporada regular empatant a 3 contra el Breda. El PLF sempre ha anat en darrere el marcador . Óscar va marcar el 1 a 2, mentre que Sergi aconseguia l’empat a 2. Oscar, aconseguia l’empat a tres al tram final del partit. Després de la 1a jornada ja són 5s i jugaran aquest cap de setmana contra el cuer, l’Hostalric.

El cadet també s’estrenava i ho ha fet guanyat a casa del Breda, 2 a 3. Al minut 23, els palafollencs ja havien marcat els tres gols; el primer de Noel i la resta de Fuentes i David. Amb el relax, el Breda va poder retallar distàncies, però sense arribar a posar en perill els tres punts del PLF, que ja és 4t a la taula. La propera jornada jugaran contra el Maçanet que és cuer a la taula.

Per últim ens fixem en l’infantil que ha empatat a 1 en la 1a jornada contra el Racing Blanenc. Es van avançar els blanencs, però al 57, Victor va aconseguir l’empat pels locals, que la propera setmana jugaran contra La Vidrerenca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics