URGENT

PLF es suma de nou a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2015

Compartiu aquesta història

Durant tota aquesta setmana, els pobles europeus celebren la Setmana de la Mobilitat amb accions que volen conscienciar sobre la necessitat de ser responsable a l’hora de moure’s.

PLF es suma a la iniciativa i a través de l’àrea d’Ensenyament, es proposen dues activitats de caràcter familiar. Aquestes accions volen visualitzar els canvis possibles de l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. El principal problema que es vol combatre i solucionar al nostre municipi és el col·lapse de vehicles a les entrades i sortides de les escoles de PLF. A través dels nens i nenes es vol també conscienciar als pares, tal i com explica la regidora d’ensenyament, Rosa Garcia.
576_1411473115cartell_mobilitat

Aquesta tarda es farà a la plaça del Fòrum Palatiolo un taller d’educació ambiental entorn a la construcció sostenible i dirigit a nens i nenes.

En aquest taller s’explica el tradicional conte dels tres porquets, però amb modificacions. Tot escoltant aquesta petita narració i participant a la construcció de les cases dels 3 personatges, els nens es plantejaran com viuen i començaran a integrar els valors de la bioconstrucció, la sostenibilitat i la cooperació. Tot construint, aprendran el que representa ser respectuosos amb el medi ambient.

Per participar al taller calia inscripció prèvia al MiD ja que hi ha places limitades a 25 persones.

Les activitats continuaran demà dijous, quan després de l’escola el centre de PLF es convertirà en un espai lliure de vehicles per tal que bicicletes, patinets i vianants guanyin la partida al cotxe particular.

Així la creu formada pels carrers Major, Francesc Macià i part d’Avinguda Costa Brava estarà tancada al trànsit demà  a la tarda. Tots els que gaudeixen d’aquest espai tindran una peça de fruita per berenar

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics