URGENT

PLF ingressarà 139 mil € pel Fons de Cooperació local de la Generalitat

Compartiu aquesta història

El govern català ha aprovat les assignacions d’aquest fons, que el que fa és redistribuir les participacions tributàries  als ajuntaments catalans.

Aquesta setmana s’ha fet públic l’import que es destinarà a cada consistori aquest 2015. En aquest sentit el nostre municipi espera rebre 139 mil€. La xifra és lleugerament superior a la de l’any passat, quan al final es va rebre 500€ menys que l’assignació d’aquest any.

Justament l’any passat hi va haver una forta polèmica quan la Generalitat va decidir canviar els criteris de redistribució, cosa que va fer minvar considerablement les partides a la majoria de consistoris. En el cas de PLF, dels 135 mil € habituals, es va passar a poc més de 5 mil€.

Això va posar en peu de guerra els consistoris, fins que la Generalitat va cedir i va complementar les partides.

Aquests diners, de lliure disposició pel consistori provenen de la participació de la carrega impositiva que cobra la Generalitat.

No hi ha gaires sorpreses en la resta de municipis propers i tots ells cobraran, amb imperceptibles variacions, la mateixa quantitat que l’any passat.

Malgrat ingressarà 203 mil€, Tordera, 190 mil, Pineda entorn als 246 mil i Blanes és qui més aconseguirà per sobre dels 313 mil€.

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics