Tallaran la carretera de Malgrat almenys 15 dies per les obres de la rotonda de St. Lluís

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després de 3 setmanes de treballs als laterals de la carretera ha arribat el moment d’actuar al bell mig de la via. Això provocarà el tall de la carretera d’accés a Malgrat durant unes dues o tres setmanes a partir del proper dilluns dia 2 de novembre.

El tall provocarà que la connexió entre St Lluís i el centre de PLF s’hagi de fer, per carretera, a través del polígon industrial de Can Patalina de Malgrat o el de l’estació de Blanes. Els accessos peatonals cap al centre, a través de la passera o pels semàfors estaran plenament operatius.

Tot i que el projecte marca un tall de trànsit de 3 setmanes, la intenció de l’Ajuntament i del contractista és reduir aquest període a 2 setmanes, pel que la setmana del 16 de novembre ja hauria de tornar a estar operativa la carretera. Ho explica el regidor d’urbanisme, Josep Rueda.

Un cop es reobri el trànsit a ja serà estrenant aquesta rotonda que, a hores d’ara,  ja es comença a perfilar i que obligarà a elevar el terreny uns centímetres sobre l’actual vial per tal de poder salvar l’actual desnivell.

Tot i que ja es circularà per la nova rotonda, encara faltarà rematar alguns detalls com ara les voreres, pel que el consistori encara creu necessaris 15 dies més.

La nova girola costarà 260 mil€, que aportarà majoritàriament la Diputació de BCN, titular de la via entre PLF i Malgrat. La nova rotonda comportarà un canvi substancial a l’entrada del Marineland, que es veurà desplaçada, mentre s’eliminarà l’actual entrada i se’n farà una especial per a autocars.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics