Treuen el polèmic fanal de davant la porta de l’Ajuntament de Malgrat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

fanal_malgratQuan es va urbanitzar i peatonalitzar part del carrer del Carme, el projecte incloïa un fanal al bell mig de la porta d’entrada del consistori malgratenc. Un fanal que va ser motiu de mofa de veïns i d’oposició, però que el govern de Conxita Campoy no va treure.

Finalment aquest divendres passat, el nou equip de govern va executar la retirada del fanal, deixant de nou neta l’entrada del consistori malgratenc. Des de l’Ajuntament de Malgrat es reconeix que s’ha fet per motius estètics, però també per facilitar la mobilitat.

Operaris municipals han retirat un fanal i també una paperera i un cendrer que hi havia davant la façana de l’edifici, que s’han recol·locat a les peixateries velles.

Per tal de no perdre el punt de llum s’ha donat més potència al fanal que hi ha just a l’altra banda del carrer.

A través de les xarxes socials, Neus Serra, portaveu de CiU a Malgrat, a l’oposició, han agraït al nou equip de govern aquesta retirada per esmenar l’error de l’executiu de Campoy, extrem que el mateix alcalde, Joan Mercader, s’ha encarregat de desmentir, i assegurar que no es tracta de desfer el que ha fet Campoy en els últims anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics