Blanes celebra la 4a edició de la fira de bruixes aquest cap de setmana

Imatge de la fira de Bruixes d'anys anteriors
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja fa tres anys, aquest serà el quart, que la població festeja la castanyada i el dia de tots sants amb una fira de bruixes, formada per diverses activitats enfocades a dinamitzar el comerç i l’economia local, així com oferir diferents tallers i espectacles perquè els nens i joves de la població gaudeixin de la festivitat.

Els diferents esdeveniments se celebren entre el dissabte i el diumenge, amb la qual cosa abraça tot el cap de setmana amb l’objectiu de treure el màxim rendiment possible. El centre neuràlgic de la fira, que també compta amb parades artesanes, serà al carrer Passeig de Dintre.

Imatge de la fira de Bruixes d'anys anteriors
Imatge de la fira de Bruixes d’anys anteriors

En les tres passades edicions, la fira ha anat més encaminada a la festivitat americana del hallowen, en la present edició, però, es vol orientar de manera diferent per introduir-hi amb més pes la castanyada. Ho explica la regidora de promoció de la ciutat i turisme de Blanes, Meritxell Salarich.

Des de l’Ajuntament apunten que la fira va cada any en augment i valoren molt positivament el nivell d’implicació dels comerciants locals. De fet, la majoria de botigues del centre de Blanes estaran decorades per la ocasió, en motiu de la fira i per acompanyar en l’atretzo de l’esdeveniment. De fet, les escoles de la població també s’han adherit aquest any a la col·laboració amb la fira i els seus alumnes faran diferents objectes per decorar els carrers. Molts d’ells ja estan preparats i s’ha penjat ja l’atretzo que els acompanyarà durant tot el cap de setmana.

A més a més, al llarg de l’epicentre de la fira hi haurà diferents personatges, com ara bruixes o fades que acompanyaran les diferents activitats. D’altra banda, una altre de les novetats destacades d’aquesta edició és la presència de música en directe, tant dissabte com diumenge, que anirà a càrrec tant de professionals, com de diferents entitats del poble.

La fira començarà el dissabte a les 10 del matí i no acabarà fins el diumenge a ¾ de 8 del vespre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics